2. 10. 2023   PhDr. Vojtěch Bednář

Jak říkat zaměstnancům nepříjemné věci? Jak provést firmu zásadní změnou fungování? Jak si v časech vysoké inflace poradit s odměňováním zaměstnanců nebo s cenami na trhu? Co dělat, když se vedení firmy ocitne ve střetu zájmů svých zaměstnanců a majitelů? O tom všem bude konference Manažerské etudy.

Náročná doba přináší náročné výzvy a těžká rozhodnutí, pro každého, nejvíce však pro majitele a manažery firem, protože na nich často závisí osudy mnoha jejich zaměstnanců. O některých z nich, o tom, jak se s nimi vyrovnat a jak je zvládnout bude konference Manažerské etudy, kterou pořádá Firemní sociolog® a Petr Ševčík – Interim Change Management. Konference se uskuteční 22. listopadu 2023 v multifunkčním prostoru Broomovka na Praze 4.

„Posledních několik let je z pohledu manažerů a majitelů firem skutečně velmi náročných, protože na jejich bedrech leží značná zodpovědnost. Chceme se podělit o zkušenosti, které se nám podařilo získat v tom, jak i v náročné době zvládat lidi, dát jim jistotu a perspektivu“ říká spolupořadatel konference Vojtěch Bednář.

Na konferenci vystoupí odborníci z praxe řízení firem a jejich podpory, například zkušená manažerka nákupu Lenka Antonová, expert na B2B prodej a strategii Martin Hurych či ředitel Dopravního Podniku Ostrava Daniel Morys.

„Jsme praktici; věnujeme se praktickým problémům, praktickým otázkám, na které hledáme praktické odpovědi. Hlavním mottem naší konference tedy je, všechno pro praxi“ dodává Bednář.

Informace a přihlášky na konferenci najdete na jejím webu na adrese http://www.manazerske-etudy.cz .

Kontakt: kontakt@firemni-sociolog.cz (Vojtěch Bednář)

Přihlásit odběr na LinkedIn

PhDr. Vojtěch Bednář

PhDr. Vojtěch Bednář

Specializuji se na otázky vedení, motivování, řízení lidí ve firmách, vytváření a udržování firemní kultury. Pracuji s manažery a vedoucími pracovníky na všech úrovních a pomáhám jim pracovat s lidmi. Efektivně, smysluplně a přátelsky.

více o autorovi
články autora

Mgr. Petr Hlušička

Mgr. Petr Hlušička

Odborný psycholog zabývající se především aplikovanou psychologií v oblasti lidských zdrojů.

více o autorovi
články autora

PhDr. Jan Drahoňovský

PhDr. Jan Drahoňovský

Psychologické poradenství v rámci firmy i osobního života, školení, semináře

Témata: Komunikační pasti a bariéry, přesilové hry a manipulace, stresové zatížení, propojení práce a osobního života, existenciální dilemata apod.

více o autorovi
články autora

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Jako advokát s výlučnou specializací na pracovní právo jsem s našimi klienty absolvoval nespočetně kontrol ze strany inspekce práce, stejně tak jako mám za sebou nepřeberná jednání s odborovými organizacemi a soudní řízení týkající se pracovního práva (pracovní úrazy, nemoci z povolání, odstupné, neplatné výpovědi a okamžitá zrušení, spory z kolektivních smluv, diskriminace, náhrada škody aj.).

více o autorovi
články autora


© 2024 Firemní sociolog | ISSN 1805-6520