18. 3. 2024   PhDr. Vojtěch Bednář

Firemní sociolog představuje diskusní fórum pro naše čtenáře, klienty a abonenty. Zeptejte se nás, podělte se o svůj názor a společně komentujme zkušenosti.

Veřejně přístupné diskusní fórum najdete na adrese https://forum.firemni-sociolog.cz . Je určeno našim čtenářům, klientům abonentům a návštěvníkům. Tedy – je určeno vám!

Fórum je rozděleno do tří veřejných částí. V sekci "Otázky na Firemního sociologa“ nám můžete položit libovolnou otázku. Nemůžeme slíbit že odpovíme na každou, ale snažíme se reagovat tam, kde odpověď známe, respektive dovedeme nabídnout. Část „Problémy a jejich řešení“ je věnována často se objevujícím problémům z oblasti personální politiky, managementu a vedení. Tyto problémy pravidelně zveřejňujeme na našem webu a budeme rádi za vaše názory, postoje a zkušenosti k nim, protože takto se můžeme navzájem obohatit.

Třetí částí fóra je otevřena diskuse k článkům, které na Firemním sociologovi vyšly. Uvítáme každý názor, postoj či zkušenost.

Diskusní fórum Firemního sociologa má další, specifické, části, které nejsou veřejné a jejich použití vyžaduje heslo. Pokud vám bylo přiděleno, respektive fórum je určeno vám, můžete ho zadat při otevření fóra.

I když diskusní server Firemního sociologa vám umožňuje se registrovat (a můžete to udělat), veřejné části nevyžadují registraci a nesbírají žádné vaše osobní údaje. Je to proto, že témata, kterým se zde věnujeme jsou citlivá a všichni naši klienti i poskytovatelé informací jsou od počátku naší existence důsledně anonymizováni. Výhodou registrace je možnost sledovat témata a být informováni e-mailem o odpovědích na vše názory a otázky.

Diskusní fórum Firemního sociologa je určeno jen a pouze ke komunikaci o tématech tohoto webu; tedy o vedení, o personální politice, o práci s lidmi a řízení týmů. Jeho obsah je moderován.

Srdečně vás zveme k návštěvě našeho fóra a těšíme se na vaše názory a zkušenosti.

Přihlásit odběr na LinkedIn

PhDr. Vojtěch Bednář

PhDr. Vojtěch Bednář

Specializuji se na otázky vedení, motivování, řízení lidí ve firmách, vytváření a udržování firemní kultury. Pracuji s manažery a vedoucími pracovníky na všech úrovních a pomáhám jim pracovat s lidmi. Efektivně, smysluplně a přátelsky.

více o autorovi
články autora

Mgr. Petr Hlušička

Mgr. Petr Hlušička

Odborný psycholog zabývající se především aplikovanou psychologií v oblasti lidských zdrojů.

více o autorovi
články autora

PhDr. Jan Drahoňovský

PhDr. Jan Drahoňovský

Psychologické poradenství v rámci firmy i osobního života, školení, semináře

Témata: Komunikační pasti a bariéry, přesilové hry a manipulace, stresové zatížení, propojení práce a osobního života, existenciální dilemata apod.

více o autorovi
články autora

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Jako advokát s výlučnou specializací na pracovní právo jsem s našimi klienty absolvoval nespočetně kontrol ze strany inspekce práce, stejně tak jako mám za sebou nepřeberná jednání s odborovými organizacemi a soudní řízení týkající se pracovního práva (pracovní úrazy, nemoci z povolání, odstupné, neplatné výpovědi a okamžitá zrušení, spory z kolektivních smluv, diskriminace, náhrada škody aj.).

více o autorovi
články autora

Mohlo by vás zajímat


© 2024 Firemní sociolog | ISSN 1805-6520