Služby na míru

Řada situací a problémů nemůže být vyřešena za pomocí jedné služby nebo produktu. Proto svým klientům vytváříme specifické kombinace služeb s vysokou mírou odbornosti a přidané hodnoty dle jejich potřeb. Služby na míru zahrnují kombinace:

  • odborného poradenství specialistů na různá témata, kteří sdílení informace o klientovi a spolupracují k jeho podpoře,
  • zakázkového vzdělávání v podobě seminářů, tréninků, kolektivních poradenských dnů a uzavřených konferenčních setkání,
  • odborných analýz za využití vlastních metod (bližší informace viz příslušná sekce) i standardizovaných sociometrických nástrojů včetně jejich interpretace a využití výsledků pro vzdělávání a poradenství.

Všechny tyto služby jsou realizovány s cílem dosžení synergického výsledku pro klienta. Přes jejich komplexitu jsou individuální služby poskytovány vždy na bázi srozumitelného a předvídatelného obchodního modelu s jasnou kontrolou nákladů na straně klienta, s pravidelným vyhodnocováním, poskytováním zpětné vazby a reportováním jednotlivých služeb.

Individuální kombinace služeb vzniká většinou jako výsledek analýzy potřeb zpracované v rámci odborného poradenství.

Máte-li zájem o naše služby, problém, se kterým vám můžeme pomoci, otázku nebo potřebujete-li zpracovat nabídku, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese kontakt@firemni-sociolog.cz, nebo na telefonním čísle 603 343 831.

Pro více informací nás kontaktujte na adrese vojtech.bednar@firemni-sociolog.cz nebo telefonním čísle 731 782 385. Rádi s vámi probereme vaše potřeby a možnosti jejich naplnění.


© 2024 Firemní sociolog | ISSN 1805-6520