11. 12. 2017 Mgr. Petr Hlušička
Pomalu končí doba firemních večírků. Ty mají poměrně různorodou formu od velkých slavnostních až po komorní setkání v prostorách společnosti. Co ale jako vedoucí můžete realizovat je i obyčejný společný oběd, který Vám může podpořit a pozitivně ovlivnit celý tým.
Firemním večírkem, který může být často vnímám pouze jako formální gesto, můžete své podřízené potěšit. Ale v rámci menších skupin či týmů může vedoucí zvolit osobnější rovinu a vzít své podřízené na neformální oběd. V tomto případě nemusí jít nutně o velkolepou hostinu, postačí oblíbená restaurace či podnik v okolí. Zaměstnanci ocení možnost si popovídat si nejen s kolegy ale i se šéfem mimo prostředí společnosti.
Tímto můžete ukázat jakým hodnotám dáváte důraz, podpořit sounáležitost týmu a získat spoustu neocenitelných informací. Pozitivní dopady takovéhoto oběda bohatě převýší nejeden slavnostní večírek.